Хасково

Четирима ранени при катастрофа на мокър път

Катастрофа, илюстрацияЧетирима души са пострадали при катастрофа на пътя Хасково – Кърджали тази нощ.

Инцидентът е станал 20 минути след полунощ на разклона за село Мандра. 22-годишен водач от село Сърница карал Фолксваген Пасат с несъобразена скорост. Заради мокрия път той загубил контрол и се е преобърнал в ляво от шосето по посока на движението, съобщават от полицията в Хасково.

Шофьорът е с фрактура на крака, а седящата на предната седалка 21-годишна хасковлийка е с болки в коремната област. Настанени са в хасковската болница. Без опасност за живота са и возещите са отзад в колата 23-годишен младеж от кърджалийското село Подрумче и 24-годишен младеж от село Сърница. И двамата са с охлузни рани по главите, прегледани и освободени за домашно лечение.

Шест бързи производства за алкохол са образувани през почивните дни на територията на полицейските управления в хасковска област, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button