Хасково

Нови свободни места за учители в Хасковска област

47 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област

47 нови свободни работни места, сред които и за учители, са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама учители, шофьор на училищен автобус, касиер, монтажник на окачени тавани, завеждащ административна служба, двама работници за сглобяване на детайли за домакински електроуреди.

В Димитровград имат нужда от петима учители, продавач в хранителен магазин, монтажник на мебели, специалист по продажби в торовия завод, кранист за товарене и разтоварване на продукти с козлови и мостови кран до 40 т., трима оператори на производствена линия.

В Ивайловград има свободни места за седем учители, възпитател, старши експерт в услугите по заетостта на 2 700 лева заплата и чистач.

В Харманли се търсят двама учители, работник по поддръжка, в Любимец имат нужда от трима учители, специалист за идентифициране на неактивни лица и провеждане на срещи с тях на 1 300 лв. и огняр.

В Свиленград вакантните места са за двама общи работници, в Стамболово за учител, в Минерални бани за хост или хостеса, в Тополовград за работник по поддръжката, водопроводчик, електромонтьор, в Симеоновград служител на бензиностанция и машинен оператор за опаковане.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Медиите
Медиите
08.09.2024 11:04 11:04

Медиите да си пишат… Истината е друга… Вземат с хора със курсове от Стара Загора – 9 – месечни квалификации… Хората т образование са на улицата в отчаяни опити да търсят работа… Вземат се хора на ДПС, приближени и роднини на директорите… Само в Климент работят майка, дъщеря и първа братовчедка… Това не е ли конфликт на интереси… Другото което,че в ДГ е същата версия…

Платено
Платено
08.09.2024 12:23 12:23
Отговор до  Медиите

Така е ! От край време се заемат учителските места с познати и връзки . С курсове, платили на филиали или с колежи. Да не се чудим защо и децата ни са толкова “образовани” .

Наблюдател
Наблюдател
09.09.2024 19:34 19:34
Отговор до  Медиите

Лошото е, че говорите за хората, институциите и като цяло
без дори да сте запознати с реалността.

Анонимен
Анонимен
10.09.2024 6:45 6:45
Отговор до  Медиите

Не са курсове , а следдипломна квалификация .

Back to top button