Хасково

Слави Бинев: Борисов е като дете-идиотче – ака и чака някой да го аплодира

Пресконференцията в ХасковоУправляващите са рекетьори. Но те са по-опасни от крадеца. Когато крадецът влезе във вашия дом, той не очаква да го аплодирате. А управляващите отиват и вземат всичко – живота, самочувствието, и накрая искат и да им ръкопляскат. Това заяви на пресконференция в Хасково лидерът на ГОРД Слави Бинев.

Бойко Борисов иска непрестанни аплодисменти затова, че ходел на работа. „Това, че си осрал всичко не е важно. Все едно дете-идиотче, което се е изакало в кукуто и неговите родители му викат „Браво. Изака се!„. Аз не мога да участвам в това. Аз съм тръгнал на похода ГОРД, за да покажа, че не съм от тези“, каза още Бинев.

„Аз съм представител на задграничното правителство. Хората се интересуват как ще се случи магията и джобовете ще се напълнят. Ние обещаваме да създадем условия да се случат тези неща.“, каза още лидерът на ГОРД.

По думите му в момента в България това няма как да се случи. Компаниите не търгуват със стоки и услуги, а с влияние, защото има само една компания. „Шефът на холдинга се казва Бойко Борисов, трите банки са   ц,ц,ц.“, допълни Слави Бинев. Според статистиката в България не съществува среден бизнес. От 650 000 фирми по времето на царя, в момента те са под 300 000. Има и 10 корпоративни играчи, които всъщност са слуги, допълни Бинев.

„Ние обещаваме да не подменяме истината и да създадем условия хората да бъдат равнопоставени. Да не бъде държавата майка за едни и мащеха за други. Ние в социалната политика ще бъдем по-леви от левите, въпреки че съм десен. За мен когато става въпрос за обучение и здравеопазване сме задължени да бъде максимално леви. В същото време трябва да поддържаме бизнеса, защото няма как да има рай върху икономическо гробище. Ще бъдем и срещу монополите„, обяви лидерът на ГОРД.

Тази вечер той и неговите колеги организират среща с хасковлии от 18:00 часа в малката зала на Бизнесцентъра. На 16 ноември пък планират да направят два паралелни митинга в столицата. Единият пред БНТ, а другият на пл. Гарибалди. Въпреки, че единия протест се опитват да ни го забранят, това няма да стане. „Ще има арести и разправии, но ще има и чуждестранни медии„, закани се Бинев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.10.2012 15:34 15:34

Аууу, как замириса! Пфууууу!

Back to top button