Хасково

„Тангра“ събра благотворително 500 лева, пя Happy Birthday за Дани

Концертът на ТанграНад 500 лева събраха танцьорите от балет „Тангра“ на провелия се снощи в Хасково благотворителен концерт. Възпитаниците на Дорина Инджова напълниха залата на читалище „Заря“ и представиха пред приятели и почитатели 35 нови танца. Със събраните средства ще бъдат ушити костюми за новите танци на младежите.

С благотворителния концерт „Тангра“ постави началото на новия творчески сезон. Провята съвпадна с рождения ден на една от балерините Даниела Панайотова. 13-годишната танцьорка е носителка на много награди. Сред тях е и бронзовото отличие в стил „модерн“ от Световното първенство в Италия миналата година.

Концертът на ТанграСнощи след като Дани изигра солото си, всички възпитаници на „Тангра“ я изненадата като й изпяха „Happy Birthday“ и духнаха свещичките на тортата заедно с нея.

Концертът завърши с общ танц, в който се включи и хореографът на балета Дорина Инджова. На сцената се качиха и част от майките на възпитаниците на балета, които на предстоящия турнир в Пловдив на 10 и 11 ноември ще участват с руско-цигански танц в стил „Релакс шоу“.

Преди това обаче танцьорите от „Тангра“ заминават за Скопие, където от 1 до 4 ноември ще се проведе Международен танцов фестивал.

Концертът на Тангра Концертът на Тангра
Концертът на Тангра Концертът на Тангра
Концертът на Тангра Концертът на Тангра
Концертът на Тангра Концертът на Тангра

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.10.2012 18:29 18:29

Браво!

Back to top button