Хасково

Още две общини търсят снегопочистващи фирми, избраха изпълнител за Хасково

Само една фирма иска да чисти снега в Хасково

Още две общини в Хасковска област обявиха обществени поръчки за избор на фирми за извършване на снегопочистването през предстоящия зимен сезон.

Това са Тополовград и Любимец. 51.4 километра е общата дължина на общинската пътна мрежа в Тополовградско, като прогнозната стойност е 220 000 лева без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 26 септември.

35.9 километра е общата дължина на общинската пътна мрежа в Любимец. В поръчката са включени и малко над 5 километра републиканска пътна мрежа в града.

Прогнозната стойност на поръчката на Община Любимец е 109 441 лева без ДДС. И тук кандидатите ще станат ясни на 26 септември.

За поредна година за снегопочистването в Община Хасково ще отговаря „Ата-строй“, представлявана от Айше Атаман – съпруга на областния управител Мехмед Атаман.

Дружеството единствено е подало документи за участие в обществената поръчка за 783 000 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button