Спорт

Постлаха с белгийски плат залата по борба „Атанас Комшев“

Залата по борбаЗалата по борба „Атанас Комшев“ в Хасково вече е с нова настилка, похвалиха се от от СКБ „Ангел Войвода“.

Покривката е от белгийски плат. Струва 2500 лева и е 156 кв.м. „Настилката в залата не е сменяна от 40 години. От 2007-ма се опитваме да съберем средства и успяхме“, разказа пред Haskovo.info треньорът Петю Кирев.

Това става възможно благодарение на дарения от фирми, бивши и настоящи спортисти и дори хора, които никога не са се занимавали със спорт, уточни треньорът. От благодарност в залата беше закачено табло с имената на всички, включилите в благородната кауза.

Залата по борба„Настилката е от голяма значение за нас. Ако я нямаме не можем да провеждаме занятия. Старата беше разкъсана. Това затруднява почистването й и е предпоставка за зарази и гъбични инфекции„, уточни Кирев.

В залата по борба „Атанас Комшев“ на стадион „Младост“ тренират близо 100 деца. 48 от тях са млади борци от Спортното училище в Хасково, които на последното състезание в Стара Загора завоюваха 7 медала и заеха второ място в отборното класиране.

Сега с новата настилка в залата тренировките им ще са по-леки, а успехите повече, смятат треньорите от СКБ „Ангел Войвода“ – Хасково.

Залата по борба Залата по борба
Залата по борба Залата по борба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button