Хасково

82-годишен блъсна неизвестна възрастна жена в Хасково

КатастрофатаВъзрастна жена е в кома след като е ударена на ул. „Стара планина“ в Хасково тази вечер. Инцидентът е станал малко преди 18 часа на кръстовището с ул. „Кавала“.

Жената пресичала пътното платно, когато била ударена от Фиат, управляван от 82-годишен шофьор. Бай Кольо разказа пред Haskovo.info, че идвал откъм Кенана и секунда преди да удари жената друга кола я блъснала и буквално я запратила в неговия автомобил. Версията му не беше подкрепена от друг. Спирачният път на колата е около 20 метра.

Катастрофата

Шофьорът на колата

При удара в колата се е счупил бастуна на възрастната жена, а самата тя е залитнала назад и главата й се е ударила в предното стъкло. Пострадалата е откарана в болницата в кома. Според лекарите има кръвоизлив в мозъка, оток на белия дроб и счупен крак. Не се знае дали ще оцелее.

Катастрофата

Жената е била с чехли

Старицата не е имала документи в себе си. Предполага се, че на около 80 години. Била е облечена с тъмна пола и яке. От полицията помолиха всеки, който има информация за самоличността на жената, да позвъни на тел. 112.

Хората от съседните къщи заявиха, че не познават пострадалата. Те обаче настояха на мястото да има пешеходна пътека. Там има спирка, а най-близката пешеходна пътека е чак до училище „Васил Левски“ и няма как да се пресича, обясниха жителите. Преди години те направили подписка и възнамеряват отново да съберат подписи.

 Катастрофата  Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.10.2012 20:30 20:30

Горката жена, сигурно е тръгнала да се прибира в къщи и вероятно няма да оцелее. Смятам, че на такива шофьори не трябва да се позволява да управляват автомобили след определена възраст, а пък пешеходците да внимават в тъмното, щото не се виждат добре

Шофьор
Шофьор
31.10.2012 22:06 22:06

Винаги съм смятал, че пешеходците трябва да внимават като пресичат през нощта и ако може въобще да не слизат на платното. Като шофьор често ми се случва да нямам добра видимост при слабо осветление или при по-силни фарове насреща.

Хорейшио Кейн
Хорейшио Кейн
31.10.2012 23:00 23:00

А ако вземем под внимание фактът че на максимум 50-70 метра преди произшествието има легнали полицай (2 броя) няма как този загадъчен „бял автомобил“, който никой не е видял, да ускори толкова бързо, че да развие толкова голяма скорост и да вдигне жената във въздуха и да я прати в стъклото на фиата. Плюс това забележете че точно малко над емблемата се вижда вдлъбнатина от удара, после капакът се вдлъбва и накрая стъклото се пука най-долу от главата на жената. Това е явен знак, че единствено фиатът я е ударил, защото ако е летяла нямаше да има гънка точно там щеше да се огъне само капака в горната част и да се пукне стъклото по-отгоре. Така че стига глупости имало друга кола, това са оправдания и измислици. Виновен е единствено и само водача на фиата !!!

Анонимен
Анонимен
31.10.2012 23:50 23:50

Ако дядото сам си е измислил версията за другата кола значи и на 82 години още му стига акъла.

Back to top button