Хасково

И през ноември театърът продава спектаклите в пакет

Зимна приказкаНоемврийски промоции обяви хасковският театър. За пореден път спектаклите могат да бъдат закупуване в пакет на по-ниска цена.

Ако искате да гледате „Зимна приказка“ на театрална работилница „Сфумато“ на 12 ноември можете да го направите като закупите билети на стойност 15 или 17 лева. Ако обаче имате намерение да посетите и един от спектаклите „Анархия в Бавария“, „Женитба“ или „Живял човек“, които също са включени в афиша на театъра за ноември, ще ви дадат билети и за двете представления и дори ще ви направят левче отстъпка от пакетната цена. Така двете представления ще можете да гледане за 14 и 15 лева.

„Откачена фамилия“ на 17 ноември и „Севилският бръснар“ на 29 ноември, които в пакет с „Анархия в Бавария“, „Женитба“ или „Живял човек“, ще могат да се гледат на цени съответно 11 или 14 лева и 10 и 12 лева.

 

Пълният афиш на ДКТ „Иван Димов“ за месец ноември можете да видите тук .

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button