Хасково

Пътничка изхвърча от камион в движение

КАТ40-годишна пътничка е изхвърчала от камион в движение, съобщават от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал вчера в 14:20 часа на кръстовището между булевардите „В. Левски“ и „Съединение“. 

Товарен автомобил Ивеко извършвал маневра обръщане в обратна посока, когато хасковлийкат е изпаднала по време на движение през незаключената и неизправна дясна врата на колата.

Пострадалата е с фрактура на дясна лакетна става, фрактура на челюстта и натъртен гръден кош. Освободена е за домашно лечение с направление за черепно-лицева хирургия.

При друг инцидент е пострадал 73-годишен пътник във Фолксваген Голф. Катастрофата е станала в Любимец на кръстовището на улиците  „Цар Симеон“ и „Цар Освободител“. 23-годишен шофьор на Форд не спрял на знак „Стоп“, отнел предимството на Голф-а и двете коли се ударили. Възрастният мъж е с повърхностни наранявания по главата и в областта на гърдите.

Снощи около 19:40 часа в Харманли е регистрирано още едно ПТП. Пиян шофьор на Форд Ескорт с 1,57 промила  алкохол в кръвта не е спазил дистанция и се е забил в движещия се пред него Шевролет Калос. От удара е пострадала возещата се отзад в колата 64-годишна жена, която е с контузия на главата и разкъсно-контузна рана в тилната област. Пияният водач е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button