Регион

Симеоновградчани бият бисерчани, не се грижели добре за иззети животни

ImageДвама познати на органите на реда симеоновградчани са задържани за побой в село Бисер вчера, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Задържаните нападнали двама местни жители заради това, че не се грижели добре за 5-те коне и магарета, които отглеждат. Животните бяха конфискувани от Агенцията по храните и оставени за отглеждане в селото преди няколко седмици. Симеоновградчаните твърдели, че са техни.

Разпрата стигнала до сбиване. Симеоновградчаните са нанесли с дървени колове удари по главата на бисерчаните, като единият от тях е с разкъсно- контузни рани, а другия с травма на левия крак.

Извършителите на побоя крещели и размахвали тоягите и срещу пристигналите на мястото на инцидента служители на МВР. Задържани са до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button