Хасково

35 нови свободни работни места в Хасковска област

35 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят учител в детска градина, помощник на учителя, образователен медиатор, багерист, товарач, автомонтьор на строителна и транспортна техника, двама продавачи на принцеси, хамбургери и фурнети в павилион, огняр, монтьор за поддръжка на машини и съоръжения в цехове на предприятие.

В Димитровград имат нужда от 14 монтажници на автомобилни кабелни инсталации, трима механици за поддръжка на машинни инструменти, инженер за поддръжка на индустриални машини и системи, общ работник за косене и поддръжка на зелени площи.

В Тополовград има свободни места за учител по математика и учител в група за целодневна организация на учебния ден V – VII клас.

В Свиленград се търсят ресурсен учител, общ работник за линия за сортиране и рециклиране на пластмаса и барман, а в Стамболово се нуждаят от образователен медиатор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аз съм Левски
Аз съм Левски
16.09.2024 2:43 2:43

Това работни места ли са в тая умряла икономика да работим за китайците японците европейците за без пари индианци сме .бюрото по труда много умрели работи и там ще те е индианци

Back to top button