Регион

Пътнички пострадаха при удар на две коли на магистрала „Марица“

Четирима са задържани през последните дни заради дрога и алкохол

Две жени са пострадали при инцидент на магистрала „Марица“ снощи. Катастрофата е станала в 20:30 часа на километър 100, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

41-годишен шофьор от София с Ауди се е осигурил достатъчна дистанция от движещия се пред него Ситроен, управляван от 46-годишен турски гражданин. Когато Ситроенът намалил скоростта Аудито се блъснало в него.

При удара са пострадали 29-годишна жена от София и 40-годишна турска гражданка. Те са прегледани и освободени за домашно лечение. На виновния шофьор е съставен акт, уточняват от полицията.

През почивните дни са образувани две бързи производства срещу водачи, нарушили пътния закон. В Симеоновград 35-годишен от с. Долно Белево е дал положителен тест за амфетамин и метамфетамин. В ареста в Хасково е пренощувал мъж на 59 години от Димитровград, шофирал Ауди с 2,31 промила алкохол.

Задържани са и още двама, дали положителен тест за дрога. В ареста в Димитровград е отведен 39-годишен заради амфетамин и метамфетамин, а в Хасково – 38-годишен с положитилна проба за метамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button