Хасково

Назначиха директори на 13 училища в Хасковска област

Кандидатите за директори на 7 училища не са издържали изпита

Назначени са директори на 13 училища в Хасковска област, след проведения по-рано конкурс, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

Процедурата беше обявена за 21 училища, като за едно от тях – IОУ „Иван Вазов“ в Свиленград, нямаше желаещи.

Кандидатите за директори на 7 училища не са издържали изпита и в тях остават временно изпълняващите длъжността. Сред тях са хасковските ПГТАТ „Н. Й. Вапцаров“, ОУ „Св. Иван Рилски“ и ОУ „Христо Смирненски“. С временни директори са и НУ „Отец Паисий“ в Харманли, ОУ „Иван Вазов“ в село Славяново, СУ „Димитър Маджаров“ – Маджарово и СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Минерални бани.

За директор на ПГТ „Александър Паскалев“ е определена Лидия Педалова, конкурсът за поста в ПГЛП „Райна Княгиня“ е спечелила досегашната директорка – Траяна Николова.

Директор на НУ „Г. С. Раковски“ в Хасково е Диана Антонова, ОУ „Любен Каравелов“ в село Узунджово ще ръководи Тоска Бойчева, а начело на ОУ „Никола Вапцаров“ ще е Димитрина Димитрова.

Ваня Зафирова ще е директор на ОУ „Алеко Константинов“ в Димитровград, ОбУ „Св. св. Кирил и Методий“ ще ръководи Стелияна Драгиева, Десислава Джангозова заема директорския пост в ОУ „Васил Левски“ в село Ябълково, а
ОУ „Димитър Матевски“ в Меричлери оглавява Михаела Георгиева.

Директор на СУ „Д-р Петър Берон“ в Тополовград ще е Божана Георгиева, а на ОУ „Христо Ботев“ – село Хлябово – Тодорка Арнаудова.

ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в село Жълти бряг ще ръководи Радка Стоилова, а НУ „Захари Стоянов“ в Любимец – Таня Тошева.

Допуснаха всички 28 кандидати за директори, за едно училище няма желаещи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тодор
Тодор
16.09.2024 20:18 20:18

Морално е!Откажете се!

Радкова
Радкова
16.09.2024 23:09 23:09

Да честитим на спечелилите и им пожелаем успех! Да дерзаят и реализират концепциите си за развитие на училищата. А на тези, които не са успели…… следващия път успех! Жалко само за ОУ“Св. Иван Рилски“, което за втори път е без избран директор!.

Учител
Учител
17.09.2024 1:36 1:36
Отговор до  Радкова

Да се откажат след два опита?????

Клоунът
Клоунът
17.09.2024 0:12 0:12

Конкурси?….предварително спечелени

Shushi
Shushi
17.09.2024 9:17 9:17

Как точно най-умните кандидат директорки не са спечелили конкурса…

Last edited 1 day ago by Shushi
Маршал
Маршал
17.09.2024 12:59 12:59

След като няколко пъти не те “огрява”, повече от логично е да се отажеш, защото или не ставаш, или не си “точния” човек.

Back to top button