Регион

Свиленградските пожарникари с годишната награда на Фондация „Българска памет“

Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Свиленград и заместник-кметът Анелия Георгиева бяха отличени от Фондация „Българска памет“ за съществен принос за повишаване на пожарната безопасност и защита на населението, съобщават от общината.

За професионализма на свиленградските пожарникари и справянето им с огромния пожар, бушувал на територията на общината това лято, основателят на „Българска памет“ д-р Милен Врабевски връчи на началника на противопожарната служба главен инспектор Ивелин Тонев Годишната награда на фондацията – бронзова статуетка на цар Симеон Велики, грамота и парична премия.

НаградаЗа участието си в преодоляване на бедствието зам.-кметът Георгиева получи почетен плакет.

НаградаТе бяха специални гости на церемонията по откриване на учебната година на Образователен комплекс “Цар Симеон Велики” към фондация „Българска памет“ в София.

НаградаВ тържеството участваха представители на Националната гвардейска част, Гвардейският представителен духов оркестър и оркестърът за народна музика на БНР.

Над 130 000 декара изгоряха, а трима са ранени при големите пожари в Хасковска област

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button