Хасково

Три магазина с актове за стоки с изтекъл срок на годност

БАБХ - ХасковоТри хранителни магазина в областта отнесоха актове за продажба на стоки с изтекъл срок на годност, съобщи за Haskovo.info изпълняващият длъжността началник отдел „Контрол на храните“ Мартин Александров.

Собствениците на обектите ще отнесат глоба между 1000 и 2000 лева. В Хасково ще бъде санкциониран магазин за печени полуфабрикати. Причината е, че служителите не водят изрядно документацията добрите производствени практики. В областния град е затворен и стол за обществено хранене. Там инспекторите се натъкнали на лоша хигиена и неправилно смесване на потоците.

През изминалата седмица от Агенцията по храните са извършили 160 проверки, връчили са и 2 предписания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
потре*ител
потре*ител
06.11.2012 9:49 9:49

Стига тази статистика празна.Това са само част от хвалбите на Гербаджий. Нали новото ръководство на
Агенцията по храните трябва да отчита дейност. Назовете нередните търговски обекти с имената им и фирмите които ги стопанисват за да можем като потре*ители да не пазаруваме рискови продукти. С прикриването им им правим услуга и други да им подражават , или това е начин да върви далаверата. Сигурно ли е, че между хранителните магазини е и този на Бай Данчо на ул.Македония ,за който Ви изпратих жалба ,или при него всичко е наред нали е собственост на бащата на Министър Добрев.Там не смеем да направим нищо лошо. Просто ставате смешни ,ако продължавате в този дух. Нароа вече не вярва на празните приказки на Герб!!!

Back to top button