Регион

Иранец и сириец влизат в страната с чужди документи

Капитан АндреевоИранец и сириец са задържани на ГКПП „Капитан Андреево“ при опит да влязат в страната с чужди документи, съобщават от МВР.

Вчера към 19:30 часа на пункта пристигнал за влизане в страната лек автомобил „BMV“, шофиран  от 27-годишен британски гражданин с ирански произход. В автомобила пътували още двама мъже – британски граждани. При паспортния контрол граничният полицай се усъмнил в самоличността на единия и от клонил колата за контрол на втора линия.

Извършена е експертна справка, която установила, че приносителят не е идентичен с лицето от паспорта. В колата е открита иранската му лична карта. Тримата мъже са задържани в ГПУ-Свиленград.

Същия ден на пункта е задържана и германска гражданка със сирийски произход. Тя е превозвала в автомобила си сириец, неин роднина, който представил за проверка чужди документи на германски гражданин. Сирийският гражданин също е задържан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button