Регион

Три жени пострадаха при катастрофи, едната с опасност за живота

Полиция, илюстрация75-годишна жена от село Александрово е с опасност за живота след пътен инцидент. В 8 часа сутринта вчера тя е била блъсната от лек автомобил в центъра на селото.

26-годишният шофьор ударил жената при маневра на ляв завой. От полицията уточняват, че той се е движил с несъобразена с мъглата скорост. Пострадалата е с фрактура на черепа.

Още една пешеходка е пострадала при катастрофа вчера. Малко след 11 часа в Димитровград на улица „Цар Иван Асен“ 41-годишен водач на товарен автомобил Мерцедес е извършил маневра на заден ход и е ударил пресичащата 79-годишна жена. Тя е с фрактура на десен крак, прегледана и освободена за домашно лечение.

Без опасност за живота след катастрофа е и 33-годишна харманлийка. Инцидентът е станал вчера в 17:40 часа на улица „Ал. Стамболийски“. 64-годишна жена, управляваща мотопед Ямаха, заобикаляйки спрял лек автомобил Форд Фиеста, е ударила жената, която е била шофьор на колата и се е намирала до предната лява врата. Пострадалата е с комоцио и охлузвания по лицето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button