Регион

Баща и син трошат автомобил, който блъснал палатката им на панаир

Счупено стъкло, илюстрацияБаща и син са задържани в районното управление на полицията в Харманли за хулиганство. Те счупили стъклата на лек автомобил Фиат Мареа, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера в 11 часа е получено съобщение от 49-годишен мъж, който заявил, че на колата му са счупени предното панорамно стъкло и стъклата на предна и задна десни врати. Той обяснил, че е дал автомобила за ползване на 44-годишния си работник и около 17 часа две неизвестни лица слезли от кола и започнали да удрят по неговия автомобил с дървени прътове.

След подадения сигнал са установени и задържани 38-годишен мъж и 15-годишният му син. Станало ясно, че предния ден на панаир в село Браница Мареа-та блъснала палатката на задържаните. На следващия ден, когато видели колата, те се ядосали и изпочупили стъклата й.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button