Хасково

Командировка в Щатите отложи делото на Бареков в Хасково

Предаването на Бареков от ХасковоКомандировка в САЩ на Николай Бареков и репортерките му отложи делото, по което той обжалва присъдата си, наложена от Районен съд Хасково за клевета. По жалба на кмета на Хасково Георги Иванов ТВ водещият беше осъден да плати 1 лев обезщетение и разходите по делото. Повод за делото стана предаване на Бареков от Хасково, в което той коментира градоначалника.

Николай Бареков оспорва решението в Окръжен съд, но досега не се е явил на нито едно заседание. Днес адвокатът му Менко Менков е представил заповеди за командировки в Щатите на него и на репортерките, които трябваше да свидетелстват в съдебната зала.

На днешното заседание е била представена допълнителна експертиза, която всъщност представлява описание на предаването на хартия, както и справка за водените срещу Георги Иванов дела, поискана от защитата на Бареков.

Следващото заседание по делото е насрочено за 21 ноември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button