Водещи новиниХасково

Безводие в Хасково заради монтаж на кран, авария в Симеоновград

Няколко села също са без вода заради аварии

Монтаж на кран на нов водопровод е причината за нарушено водоподаване в района на улица „Булаир“ в Хасково, съобщават от ВиК.

Проблемите с водоснабдяването ще са до късния следобед. Засегнати са част от абонатите на ул. „Иван Асен II“ – в участъка от ул. „Булаир“ до ул. „Одрин“, ул. „Тутракан“ – в участъка от ул. „Булаир“ до ул. „Одрин“, ул. „Черно море“ – в участъка от ул. „Тутракан“ до ул. „Дунав“, ул. „Одрин“ – в участъка от ул.“ Иван Асен II“ до ул. “Дунав“.

Екипи на ВиК работят и по отстраняването на авария на напорен водопровод от Помпената станция към Симеоновград. Повредата е на стоманен водопровод Ф 377.

Нарушено е водоподаването към града, като се очаква то да бъде възстановено до края на деня.

С нарушено водоподаване заради строително-монтажни работи на напорен водопровод за Помпена станция – Овчарово днес ще са селата Тянево, Коларово, Богомил. Екипи на ВиК работят и по отстраняване на авария на водопровод за селата Малко и Голямо Асеново.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
007
007
24.09.2024 12:57 12:57

Малоумниците от ВиК продължават да тероризират града и всички села в областа няма ден в който да няма квартали на сухо този сбирщайн от
пенсионери и некадърници ще мори Хасково ако не се вземат радикални мерки

Кауня
Кауня
24.09.2024 15:52 15:52

И в Париж да има повреда, на Младежкия хълм на Веслец водата спира!!! Писна ни, помияри!!!!!

Back to top button