Регион

17-годишен преобърна кола с деца, моторист е в болница след катастрофа

Непълнолетен и употребил алкохол шофьор е причинил произшествие на пътя между Димитровград и село Бряст, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 20 септември в 16:45 часа. 17-годишен от Димитровград е подкарал Мерцедес, загубил е контрол и се е преобърнал в дере.

Пострадали са две момичета на по 15 г. и возещото се отзад момченце на 1 г., всички от село Злато поле, които са прегледани и са освободени за домашно лечение. Дрегерът на младежа зад волана е отчел 0,53 промила алкохол.

Моторист е пострадал леко при произшествие на пътя между стамболовските села Маджари и Силен. На 22 септември в 21:30 часа 29-годишният от село Лясковец е загубил управлението на мотоциклет Сузуки и се е ударил в крайпътна канавка. Мъжът е настанен за лечение в МБАЛ Хасково, без опасност за живота.

На 21 септември на пътя от граничния път към село Капитан Андреево 38-годишен свиленградчанин с 1.55 промила алкохол се е преобърнал с Фолксваген в канавка. Той е неправоспособен и е отказал да даде кръвна проба и тест за дрога.

В региона са задържани още двама пияни шофьори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button