Водещи новиниХасково

Владимир Маринов: Обединеното ляво ще покаже резултат далеч над очакванията

„Аз съм убеден, че обединеното ляво ще покаже резултат, който ще бъде далеч над очакванията на всички“, заяви водачът на листата на коалиция „БСП – Обединена Левица“ Владимир Маринов (АБВ) при подаване на документите за регистрация в РИК – Хасково за изборите на 27 октомври.

Втори в листата е Богдан Кирилов, който е секретар на организацията на БСП в Хасково. „Листата е изцяло пълна с млади хора, добре подготвени, образовани с ярка обществена позиция, които защитават определени каузи. Чухме сигнала на обществото – от нас се искаха две неща – левите формации да се обединят и да бъдат избирани млади и подготвени хора, което направихме. Посланията и идеите ни са ясни и много прости – 35 г. стигат. Едно време 45 г. стигаха, сега 35 г. стигат“, каза Маринов.

БСПТой заяви, че живеем в държава, която не е справедлива, солидарна и свободна. „А да не говорим, че политическият елит в страната забрави някак си думата „мир“. Готови сме да слугуваме на всеки, но не и на българския народ. Аз съм убеден, че обединеното ляво ще покаже резултат, който ще бъде далеч над очакванията на всички. Не за друго, а защото България има нужда от силна левица, България има нужда от социално ангажиран политически формат, който да защити хората в тяхната многоцветност“, обясни той.

Според Маринов е време за стабилност и за 4-годишен мандат, а лявото е повече от необходимо, за да коригира зловредната неолиберална линия, която следва държавата.

Владимир Маринов, който и преди е бил водач в Хасково, каза, че за него водещи са идеите и политиките, които ще бъдат предложени на обществото.

Председателят на АБВ Румен Петков беше в Хасково за да подкрепи Маринов. Той заяви, че хасковската листа излъчва енергия, достойнство, почтеност и подготовка.

Листа с кандидати на БСП – Обединена Левица за изборите на 27 октомври:

1. Владимир Маринов Маринов.
2. Богдан Мирославов Кирилов
3. Емил Веселинов Димитров
4. Владимир Николов Бамбалов
5. Таня Николова Гочева
6. Недялка Атанасова Малакова
7. Делян Митков Делчев
8. Мирослав Росенов Минев
9. Христина Минчева Ангелова
10. Надежда Иванова Янакиева

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сабри
Сабри
24.09.2024 17:10 17:10

Мирослав Минев Педалов боклук ,интригант,оформен мръсник.Душевно болен.

blabla
blabla
24.09.2024 17:12 17:12

Ее, КТ го няма. На къде без него. И с новото ръководството ли не му вярват.

Мирослав
Мирослав
24.09.2024 18:20 18:20
Отговор до  blabla

Кой е КТ .

blabla
blabla
24.09.2024 17:59 17:59

БК да обясни как е подредена листата, че много ми е интересно.

Back to top button