Хасково

ПП-ДБ: Ние сме алтернативата в Хасково на тези избори

От „Продължаваме Промяната – Демократична България“ подадоха документи за регистрация в РИК – Хасково на пълна листа от 16 кандидати за изборите за народни представители на 27 октомври.

На първо и второ място в нея за пореден път са Асен Василев и Катя Панева, а трета е Гинка Райчева, която до юни беше областен управител.

По думите на Панева, всеки в листата се е доказал в своята сфера и в нея има представители от почти всяка община на Хасковска област.

Тя посочи, че от коалицията са реалисти за спечелването на поне един мандат на фона на случващото се в ДПС и усилията на ГЕРБ да задържат сегашните си три мандата.

„Разбира се ще се борим и за втори народен представител в парламента от Хасковска област. На тези избори ние сме алтернативата в Хасково“, допълни Панева.

ПП-ДБГинка Райчева каза, че участието в листата е логичен път в нейната кариера след извършената през юни по думите й знакова политическа и унизителна за нея смяна в областната администрация.

„До мен са хората, които ми повярваха преди година и мисля, че оправдах доверието им. За мен е чест да съм в листата. С моя доказан управленски опит ще съм балансьор за тази младежка енергия в нея“, посочи Райчева.

Лозко Лозев пък коментира, че от 2016 г. работи за това водният сектор да бъде национален приоритет и се ангажира да продължи с усилията. По изчисления на специалистите през следващите 5 г. в региона трябва да се влеят около 1 млрд. лв. за подобряване на ВиК мрежата.

Листата с кандидати за народни представители на ПП-ДБ:

1. Асен Васков Василев
2. Катя Максимова Панева
3. Гинка Тодорова Райчева
4. Светлана Николова Ангелова
5. Хасан Ергюн Бекир
6. Петър Делчев Хаджиев
7. Десислава Николаева Стойчева
8. Калоян Дончев Добрев
9. Данаил Димитров Караиванов
10. Данаел Димитров Маврев
11. Веса Стефанова Ходжева
12. Христо Стефанов Стефанов
13. Дончо Тенев Донков
14. Лозко Стефанов Лозев
15. Васил Митков Василев
16. Атанас Петров Атанасов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Джо
Джо
24.09.2024 17:57 17:57

Тия приключиха, на тиквата просто вече не са му необходими,

Back to top button