Регион

Митничарите откриха имитации на скъпи дамски боти

Ботите, Снимка от Митница Свиленград720 чифта дамски боти, имитация на известна марка, са открили митничарите на Капитан Андреево, съобщават от Митница Свиленград.

Инспекторите селектирали за проверка товарен камион, пътуващ от Турция през България за Молдова. В него са намерени 90 кашона със 720 чифта дамски боти. Те са от естествена кожа, с висококачествена изработка и успешно могат да заблудят и най-претенциозните купувачи, коментират от митницата.

Малко по-рано са задържани други 174 чифта ботуши и обувки, имитиращи световноизвестни марки, както и 562 анцузи, блузи и пуловери, фалшифициращи популярни марки.

На Капитан Андреево са задържани и 1 058 парфюма и тоалетни води с пазарна стойност над 100 000 лева. Те са пренасяни основно от румънски граждани, пътуващи по редовната линия Истанбул – Букурещ. В контрабандата на парфюмите в някои случаи са се включвали и автобусните шофьори, които са турски граждани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button