Хасково

Клошари, решили да се стоплят с огън, подпалили къщата на „Враня“ 8

Изгорялата къща на ул. Враня в ХасковоДвама мъже са задържани за пожара в къщата на ул. „Враня“ в Хасково вчера. Те са подпалили сградата, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Мъжете са на 47 и 62 години и са от Долно Ботево и Хасково. По-младият от тях е бездомен и често е нощуват в необитаемия имот. При разговорите с полицаите те признали, че са влезли в къщата, за да пият. Решили да запалят огън, за да се стоплят и от там тръгнал пожарът.

Огънят на ул. „Враня“ 8 е пламнал миналата нощ и е унищожил покрива на постройката. Сигналът е подаден от съседи, които усетили дима. Пожарникарите гасиха пламъците на няколко пъти, тъй като вятърът ги разпалваше.

Изгорялата къща е необитаема от години. В нея често се навъртат клошари, наркомани и проститутки. Имотът е със спорна собственост. Преди години той е бил продаден от община Хасково, въпреки че претенции за него имат и от Военното министерство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button