Регион

Пил харманлиец се блъсна в бордюр, рани спътник

Полиция, илюстрация57-годишен харманлиец е пострадал при катастрофа, предизвикана от пиян шофьор, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал около 23 часа между улиците „Стадионска“ и „Васил Левски“. 32-годишен мъж с лек автомобил Сузуки Суифт се движил с несъобразена с пътните условия скорост, загубил контрол над колата и се е блъснал в бордюр.

Пострадал е возещият се на предната седалка 57-годишен харманлиец, който е с комоцио и разкъсно- контузна рана в челната област, без опасност за живота.
Тестът с дрегер е установил 0,89 промила алкохол в кръвта на шофьора.

Две бързи производства са образувани в Димитровград и Свиленград вчера. 42-годишен мъж от бригадирския град е заловен да шофира с 2,23 промила алкохол в кръвта. 24-годишен жител на село Мезек е хванат да кара без книжка, тъй като тече едногодишен срок от отнемането й.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button