Водещи новиниСпорт

Футболен турнир и демонстрации по бадминтон в гимназията по туризъм

За поредна година хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ отбеляза Европейския ден на спорта в училище.

Учебните часове започнаха със сутрешна гимнастика, ръководена от Йово Димитров.

Спортните занимания продължиха с беседа с младия и успешен хасковски бадминтонист – Даниел Николов, участник в много световни и европейски първенства, достигнал до престижното 92 място в световната ранглиста.

ПГТОрганизираха се двубои с негово участие и състезателката по бадминтон Кристина Желева, след което двамата си партнираха с ученици и учители.

ПГТДенят завърши с традиционния вече за гимназията турнир по футбол, който се проведе на новооткритото игрище. Началото беше поставено от известния футболист и треньор Стамен Белчев, доказал се като успешен футболист със 100 мача в “А” група и с вкарани 21 гола, получил награда за второто място за 2020 г. като най-добър треньор на България.

ПГТСлед приветствието на Белчев, турнирът започна с оспорвани мачове между 3 отбора на учениците и един отбор с учители. Преподавателите доказаха класата си не само пред дъската, но и на терена. В последния двубой бяха победени от смесения отбор с гимназисти от 8, 9 и 11 клас и може би бъдещи футболни звезди. Купата на победителите беше връчена от директора Лидия Педалова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button