Водещи новиниСпорт

„Саяна“ направи 3:3 с „Марица“, Хасково с нова изразителна победа

Футболистите на „Саяна Хасково“ завършиха 3:3 като гости на „Марица“ (Пловдив) в 9-ия кръг на Трета лига.

Два гола вкара Владислав Узунов, а веднъж се разписа Веселин Марчев.

Другите два тима от региона в групата загубиха гостуванията си. Димитровград отстъпи от „Атлетик“ (Куклен) с 0:1, а Свиленград падна от лидера „Черноморец“ (Бургас) с 0:3.

„Саяна“ е 8-ми в класирането с 14 точки, Димитровград е 15-ти с 8 т., а Свиленград е 18-ти с актив от 6 т.

В следващия кръг на 5 октомври от 16 часа „Саяна“ приема „Родопа“ (Смолян), Димитровград домакинства на „Секирово“ (Раковски), а Свиленград посреща „Розова долина“ (Казанлък).

ФутболФК „Хасково“ продължава с победите в областната група, като днес момчетата на треньора Живко Иробалиев се поздравиха с успех с 5:2 срещу „Старско“ (Хасково) на стадион „Младост“.

Два гола за победителите вкара Сеид Себат, а по едно попадение отбелязаха Ерен Емин, Иван Калинов и Кирчо Крумов.

ФК „Харманли“ би като гост „Любимец 2018“ с 6:0, а „Марица“ (Симеоновград) се наложи с 4:0 над гостите от „Раковски“ (Ивайловград).

В неделя от 17 часа „Хеброс“ (Харманли) приема „Сакарски спортист“ (Тополовград), „Бригада“ (Димитровград) домакинства на хасковския стадион „Младост“ на „Любимец 2000“, а в Горски извор „Саяна II“ посреща „Свиленград II“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button