Водещи новиниСпорт

Борислава, Тихомир и Антонио спечелиха медал на световното по аеробика

България завоюва бронзов медал в категория Тройки за мъже и жени на световното първенство по спортна аеробика в Песаро, Италия.

Тихомир Баротев от хасковския клуб „Виолена“ заедно с Борислава Иванова и Антонио Папазов от АМД – Пловдив отново доказаха класата на българската школа, като в един изключително силен и оспорван финал се класираха на трето място от 41 тройки.

След една година прекъсване Баротев и Папазов се завърнаха с апломб на състезателния подиум. Те изиграха оригиналното си съчетанието с емоция и прецизност, донесла им най-висока оценка за артистичност в тези финали.

АеробикаБългарите оставиха незабравима емоция в публиката заедно с останалите тройки на Китай и Франция, които се класираха съответно на първо и второ място с разликата между всички медалисти в рамките на 0,5 десети.

АеробикаНа квалификациите след едно разумно и чисто изиграване се класираха на 5-то място, като с това изпълниха основната си задача – спечелване на първата квота за България за Световните игри 2025 г. в Китай.

Аеробика

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button