Водещи новиниХасково

Кола влетя в безстопанствена постройка и рани бездомник в Хасково

Задържаха моторист след гонка в Димитровград

55-годишен бездомник от село Малево е пострадал вчера в Хасково, след като кола е влетяла в безстопанствена постройка, където той се бил подслонил в дъжда, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал в 18:30 часа на улица „Пловдивска“. 23-годишен хасковлия с Мерцедес е загубил контрол на мократа настилка излязъл е от пътя и се е блъснал в постройката. Пострадалият бездомник е прегледан на място от пристигналите медици.

Двама възрастни пешеходци са пострадали леко на 27 септември, след като са били ударени от коли в Хасково. Те са изписани за домашно лечение.

На 28 септември на улица „Районна“ в Харманли 22-годишна свиленградчанка с Тойота при обратен завой е загубила контрол и се е ударила в електрически стълб. Леко е пострадала возещата се в колата нейна връстничка и съгражданка.

По пътя от село Въгларово за Хасково 19-годишен димитровградчанин с Форд на ляв завой е загубил контрол и се е преобърнал по таван в канавка. Младежът е прегледат в хасковската болница и е без опасност за живота.

Моторист е задържан на 28 септември при гонка в Димитровград. Тестовете му за алкохол и дрога са отрицателни.

59-годишен шофьор на Фолксваген с 2.09 промила алкохол се е ударил в контейнер за смет в Тополовград. Той се е опитвал да паркира в гараж.

В Димитровград пък е задържан 29-годишен мъж, който е шофирал Мерцедес с 1.38 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button