Водещи новиниИзбори 2024 - Предизборни публикации

Делян Добрев, ГЕРБ-СДС: Ще вложа всичките си усилия за нови водопроводи и улици в Хасково

От ГЕРБ-СДС откриха предизборната си кампания с водосвет

По традиция от ГЕРБ-СДС с №18 в бюлетината откриха предизборната си кампания с водосвет на отец Никола в църквата „Свети Архангели Михаил и Гавриил“ в Хасково.

Водачът на листата Делян Добрев припомни, че при управлението на ГЕРБ Хасково е бил на първо място в страната по програмата за санирането. „Ако ГЕРБ отново управлява всички общини в региона ще продължат да работят по тази програма и да се справят добре“, ангажира се Добрев.

По неговите думи основният проблем на Хасково е качеството на улиците. Той обеща, че през следващите години ще вложи всички усилия, за да осигури нужните десетки милиони от държавата за подмяната на водопроводи и последващото асфалтиране на улици в Хасково.

ГЕРБ„Свещеникът ни призова този път да бъдем смирени и да се покаем за грешките си. Всеки прави грешки, ние се покайваме за нашите, които сме допуснали. Ще се опитаме добре да се справим на изборите и се надявам да има правителство“, каза още Делян Добрев.

ГЕРБТретият в листата на ГЕРБ-СДС кметът на Община Димитровград Иво Димов заяви, че за него е чест да е част от успешните кметове на партията, които се включват в кампанията. Той изрази надежда за добри резултати в областта, като си пожела дори 4-ти мандат.

За целта Димов призова хората към мобилизация и да гласуват, за да се случват нещата в общините, защото без стабилно правителство не могат да се реализират и проектите по места.

ГЕРБ„В момента в държавата нищо не се случва и това рефлектира върху населението. Аз заставам като гарант за Димитровград за изпълнение на всички набелязани проекти през следващите години при положение, че има редовно стабилно правителство с хоризонт от поне 4 г.“, допълни Иво Димов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button