Хасково

64-годишен се заби с колата си в камион, задръсти пътя

Катастрофата 64-годишен мъж от Симеоновград пострада при катастрофа след удар в камион. Инцидентът е станал около 12 часа днес между селата Александрово и Константиново.

Димо Кангалов е пътувал сам в колата си „Мерцедес“. Малко след село Константиново на прав участък от пътя мъжът се е забил в спрял камион. От удара цялата предница на автомобила му бе смачкана до неузнаваемост.

КатастрофатаМъжът веднага е откаран от екип на Спешна помощ в хасковската болница. При прегледа е установено, че има само счупена ръка и е изписан за домашно лечение. Задействалият се еърбег на „Мерцедес“-а му със сигурност е предотвратил по-сериозни травми.

Пътуваше за Хасково. Каза ми, че е искал да изпревари камиона и тогава внезапно той спрял,  обясни пред „Haskovo.info съпругата на пострадалия, която бе на мястото на инцидента.

КатастрофатаОставете ме, нищо не разбрах как стана, каза шофьорът на камиона, който не пожела да си каже името. По думите му, той вече е бил спрял, когато леката кола се забила отзад.

Нито един от двамата водачи не е употребил алкохол.

Заради катастрофата се образуваха колони големи колони от чакащи автомобили и в двете посоки. 

 Катастрофата  Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button