Регион

Затвориха незаконен бар в Свиленград

БАБХ - ХасковоНощно заведение в Свиленград са запечатали служители на Областната дирекция по безопасност на храните, съобщи за Haskovo.info изпълняващият длъжността началник отдел „Контрол на храните“ Мартин Александров.

Инспекторите са направили съвместна проверка със служители на полицията. Оказало се, че нощният бар работи без удостоверение за регистрация. На собственика е съставен акт, чиято стойност ще бъде между 2000 и 4000 лева.

През миналата седмица от местната структура на Агенцията по храните са направили общо 88 проверки, връчили са 5 предписания и са съставили 7 акта.

Глобени ще бъдат хранителни магазини в Хасково и Любимец за това, че продават стоки с изтекъл срок на годност и не съхраняват продуктите при упоменатите от производителя температурни условия. Глоба от 500 до 1000 лева грози улични търговци в Свиленград, които са продавали яйца на открито без придружаващи документи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button