Водещи новиниХасково

МБАЛ-Хасково търси доставчици на апаратура за 3 млн. лв. и началници на отделения

Обявен е и конкурс за старши медицински сестри

МБАЛ – Хасково търси доставчик на на медицинска апаратура на стойност 2 816 666 лева без ДДС.

Поръчката е разделена на 4 обособени позиции. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 29 октомври.

Ще се купуват автоматизирана система за имунохистохимия и in situ хибридизация, дрил-шейвърна система, универсална лазерна система с вграден морселатор и перисталтична помпа, високотехнологична мобилна система за компютърно асистирана прецизна локализация на анатомични структури при краниални и спинални процедури – навигационна система.

Междувременно от болницата обявиха конкурси за началници на 13 отделения и на старши медицински сестри за 9 болнични звена.

Процедура за началници ще се проведе във Вътрешно отделение, Хирургично отделение, Отделение по Неврохирургия, Спешно отделение, Детско отделение, УНГ, Отделение по хемодиализа, Микробиологична лаборатория, ОТХ, Неврологично отделение, Отделение по неонатология, Съдебна медицина и Отделение по Клинична патология.

Конкурс за старши медицински сестри ще има в Хирургично отделение, Отделение по Неврохирургия, Спешно отделение, Детско отделение, Очно отделение, Отделение по хемодиализа, Образна диагностика, Клинична лаборатория и ОТХ.

Обявите са от 30 септември, а документи се подават в 30-дневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Републиканец
Републиканец
01.10.2024 14:47 14:47

Само далии в тая „болница“

Анонимен
Анонимен
01.10.2024 15:31 15:31
Отговор до  Републиканец

И рушветчии кардиоллогия

Back to top button