Спорт

Борците на „Димитровград“ с медали в Молдова

Борба, архив11 състезатели от клуб по борба „Димитровград„, водени от треньора Салим Салим
се завърнаха от Молдова. Те тренираха два пъти дневно в базата на спортния интернат в град Комрат, а в края на лагера някои от димитровградските борци участваха и в състезания.

В събота най-малкият от групата – Иван Бадавров завоюва първото място на турнир в Кишинев, където записа четири победи. Същия ден съотборниците му премериха сили на турнир в Бешгиоз. „За съжаление нямаше категории за всичките ни борци. И в двете теглови категории за кадети доминирахме и финалните срещи бяха изцяло с наше участие“ – коментираха от клуб „Димитровград“.

Микяй Наим триумфира при 54-килограмовите, където втори стана Веселин Петров. В категория 58 кг Димитър Иванов победи на финала брат си Мирослав. При по-малките в категория 40 кг. Иван Янков грабна бронзов медал.

През тази седмица треньорът Салим Салим ще участва на организираната от ФИЛА  международна треньорска школа по свободна борба, чийто домакин ще бъде столичната зала „Диана“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button