Спорт

Йордан Йовчев награди хасковски танцьори на фестивал в Пловдив

ФестивалътЧетирикратния олимпийски медалист и четирикратен световен шампион по спортна гимнастика Йордан Йовчев награди хасковски танцьори от балет „Тангра“. Йовчев бе изненадата на Първия отворен танцов турнир „Пловдив – древен и вечен“, който се проведе през уикенда в града под тепетата.

Световноизвестният гимнастик се появи минути преди награждаването на състезателите в стил акро джим, където хасковските танцьори бяха сред най-добрите.

Благодаря на родителите, че насърчават децата и успяват да се случват хубави неща. Нека децата намерят себе си и да правят това, което им харесва“, каза пред препълнената зала „Олимпиада“ Йордан Йовчев.

Танцовият турнир в Пловдив завърши за хасковския балет „Тангра“ с 39 златни медала и 28 златни купи.

ФестивалътВъзпитаниците на Дорина Инджова получиха всичките 5 гран при-та на Българската спортна танцова федерация и купата на кмета на Пловдив. Сред златните медалисти са Виктория Иванова, Гергана Чобанова, Надя Карагьозова, Габриела Марчева, Моника Демирева, Радолина Петрова, Жулиен Сталев, Петра Недялкова, Минна Ангелова, Даниела Панайотова, Василена Борисова, Златина Димитрова, Румяна Георгиева, Кристина Динева, Павел Нохчев, Петя Вълчева, Виктория Кьосева, Виктория Петрова и Николета Димитрова.

На Отворения танцов турнир за съвременни стилове взеха участие 16 колектива от цялата страна. По време на двудневния форум бяха изиграни 992 танца.

Най-много аплодисменти получиха хасковските майки от балет „Тангра“ и пловдивските от балет „Самодива“, които се впуснаха в танцова надпревара в стил релакс шоу. Сеньорите изправиха журито и публиката на крака.

Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
г-жа Ангелова
г-жа Ангелова
13.11.2012 19:55 19:55

Оставам с впечатление,че „Тангра“ е само от 5-6 деца:-) Г-жо Иванова Моля не снимайте(публикувайте) избирателно!Под всяка статия за „Тангра“ едни и същи лица….Иначе браво на децата (и на родителите им),измръзнали са доволно в студената полуразпаднала се сграда на зала“Олимпиада“:-)

Ivanova
Ivanova
14.11.2012 9:55 9:55

Neizmeno v statiite i snimkite vi prisustvat Petq Vul4eva i Daniela Jordanova-du6terite na Dor4eto Kole6eva,pri koqto v detskata gradina e du6terq vi!Ne te sa nai-dobrite i s nai mnogo otli4iq i ne Dora e primera za du6terq vi!

Haskovo.info
Haskovo.info
14.11.2012 10:03 10:03

Здравейте,
снимките, които са публикувани са тези, които децата от Тангра ни изпратиха. Снимките не сме ги снимали ние, за да ни обвинявате в пристрастност. Между другото в детската градина, в която ходи детето ми не работи въпросната дама, която споменавате. Кажете направо кое е вашето дете от Тангра, изпратете ни снимка на имейла и ще я публикуваме. Просто това са снимките, с които разполагаме от турнира в Пловдив!

Красимира
Красимира
18.11.2012 13:57 13:57

Пиша ви коментара,защото за пореден път се убеждавам,че хората са много озлобели и ужасно завистливи.Вместо да се подкрепяме и се радваме на успехите на талантливите деца,ние пишем глупости като по горните коментари.Намесваме и майките,което според мен е глупаво.ПОЗНАВАМ семейството на Дорчето и смея да твърдя,че тя е пример за добра и обичлива майка,която обожава децата си и прави всичко за тях.Хората,които са коментирали би трябвало да гледат себе си.И когато те са толкова всеотдайни като нея,тогава да коментират!!!

УУУ
УУУ
18.11.2012 20:12 20:12

Дано всички майки са като Дорчето Колешева.А,децата и са хубави и интелигентни.

Цветанка Петрова
Цветанка Петрова
19.11.2012 21:17 21:17

Първите два коментара са откровенно злобни,завистливи и некомпетентни ! Познавам лично обвинените в тях хора и твърдя,че са лъжа – заставам зад това твърдение с истинското си име.
Дорче, факта че те плюят зад гърба ти означава само,че си пред тях.Всъщност може би дори и двата коментара са писани от един човек,който иска да ви нарани,понеже не може да ви настигне.
Диана,теб няма да защитавам-нямаш нужда ,защото си перфектен журналист-обективен и коректен !

П.С. Бройката на гласувалите показва ясно кой е крив и кой е прав !

Цекова
Цекова
19.11.2012 21:31 21:31

Неизменно в статиите и снимките присъстват децата,които са спечелили медали.Вашето дете явно не е между тях ,щом не го виждате .

Back to top button