Регион

Протестно шествие в Сименовград в памет на жертвите на пътя

Протест в Симеоновград, архивСимеоновград ще се присъедини към Националния протест срещу неспазващите ограниченията на скоростта в неделя. Така ще бъде отбелязан Световния ден на жертвите от пътно- транспортни произшествия, съобщиха роднините на загиналите на Великден миналата година шестима тинейджъри от града, които бяха блъснати на тротоара от пиян шофьор.

В неделя жителите на града излизат на протестно шествие. Сборният пункт е изходът на Симеоновград към Гълъбово в 11 часа. Идеята на протеста е шофьорите, спазвайки правилата за движение по пътищата, да покажат на неспазващите ограниченията на скоростта какво трябва да бъде тяхното поведение. Шествието ще премине по ул. „Александър Стамболийски“ през кръговото движение до пешеходния мост, по ул. „Раковска“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Алеко Константинов“ и ул. „Цар Освободител“ и ще завърши пред сградата на община Симеоновград.

На автомобилите ще бъдат поставени плакати с призиви за спазване на правилата за движение, както ограниченията на скоростта, които са част от тези правила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button