Хасково

Мотопедист се заби в Ауди, шофьорката си тръгна

КатастрофатаМотопедист се заби в Ауди А4 тази вечер на кръстовището между улиците „Мадара“ и „Георги Бенковски“.

„Идвах от ул. „Стара планина“. Срещу мен се движеше немската кола. Шофьорката предприе ляв завой към Кенана и ми засече пътя. Като видя, че идвам срещу нея наби спирачки и спря, а аз се забих в Ауди-то„, разказа пред Haskovo.info младежът с мотопеда.

Жeната била много уплашена. Тийнейджърът й казал да си върви и в паниката тя запалила колата и си тръгнала. Мотопедът остана по средата на пътя повече от половин час и затрудни движението по ул. „Мадара“. Каската на момчето се бе разпаднала на две части на около 2 метра от мотора, по който също има поражения. Ранени при инцидента няма.

Мотопедистът обясни, че знае номера на Ауди-то и ще го даде на полицаите, за да ги улесни при издирването на уплашената шофьорка.

Катастрофата Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мото
мото
14.11.2012 9:30 9:30

И тази „каска“ се разпада така от удар с 20км/ч … правете си сметка като спестявате от нещо, което се грижи за вашата безопасност…. – пестите си от здравето! Следващия път като решите да си взимате китайска каска за 30 лева по-добре си купете маркова на 10 години за тази цена – имате по-голям шанс да ви запази главите цели!

Back to top button