Регион

29-годишна роди в тоалетната, бебето почина

МБАЛ - Харманли29-годишна жена е родила в тоалетна в квартирата си на улица „Г.Жечев“ в Харманли, а бебето е починало от удавяне, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Заради смъртта на новороденото харманлийските полицаи са образували досъдебно производство.

Сигналът в РУП-Харманли е подаден от хазаина на родилката преди два дни. Жената е настанена в Акушеро-гинекологичното отделение на Многопрофилната болница в Харманли без опасност за живота, а на новороденото бебе е била назначена аутопсия.

Вчера съдебният лекар е установил, че то се е родило живо и износено. Живяло е минимум 2 часа и е починало от удавяне. Жената е разпитана от полицейските служители в болничното заведение. Тя твърди, че след раждането, бебето е живяло минути и е спряло да диша. Завила го в чувал и го оставила на плот в банята.

Тогава е открита от хазаите си, които подават сигнал в полицията. 29-годишната родилка от исперихското село Китанчево.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.12.2012 12:47 12:47

ooooooooooooooooooo jalko za be*eto na dali go izvadixa ot taq gnusutiq

Back to top button