Регион

Родилката от Харманли зарязала предишното си дете в дом

Бебе почина след раждане29-годишната жена, която се разследва от полицията заради смъртта на новороденото й бебе Кръстина Димитрова е родила на 12 ноември в тоалетната на къщата на улица „Георги Жечев“ в Харманли, където е живеела под наем.

По думите й веднага след раждането, бебето живяло само няколко минути, след което спряло да диша. Тогава тя го завила в чувал и го оставила на плот в банята. Според съдебния лекар обаче бебето се е родило живо и износено. Живяло е минимум 2 часа и е починало от удавяне, показва извършената аутопсия.

Сигналът в полицията е подаден от хазаина на Кръстина Петко Владов. Пред Haskovo.info той каза, че жената живеела в къщата му от двайсет дни. Наел я мъж, който бил от Турция и помолил да я наглеждат, защото е бременна, а той заминавал за чужбина.

Бебе почина след ражданеСлед като в понеделник жената цял ден не излиза от дома, започнах да тропам по вратата. Тя се показа цялата обляна в сълзи и ми каза, че бебето починало. Когато влязох в къщата, заварих всичко в кръв, разказа хазайнът Петко Владов.

Родилката е настанена в Акушеро-гинекологичното отделение на Многопрофилната болница в Харманли без опасност за живота. Направен й е основен гинекологичен преглед, няма усложнения след раждането, каза д-р Димитър Щилянов, лекар-ординатор към АГО-Харманли.

Днес родилката категорично отказа да разговаря с журналисти с думите, че трудно ще преживее случилото се. Това не е първото раждане на 29-годишната Кръстина. Тя има едно дете, което живее при баща си. През октомври миналата година ражда за втори път, а детето изоставила в дом. Няма криминални регистрации до момента. Според част от съседите в Харманли жената често е комуникирала с платежоспособни мъже.

Случаят се разследва от харманлийските полицаи, които трябва да изяснят дали Кръстина носи вина за смъртта на новороденото.

Видео Вижте видео репортаж

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.11.2012 16:49 16:49

Авно няма представа как да се пази от бременност и затова ги ражда и повече не ги поглежда, а това с убийството е просто немислимо. Толкова хора искат да имат деца, а не могжат, а тая родила и го убила – доживотен затвор заслужава!!!

Анонимен
Анонимен
14.11.2012 21:47 21:47

Затвор за такива като тази жена!

Back to top button