Хасково

Заместник – кметът Нели Станева отнесе глоба от 2000 лева

Нели СтаневаЗаместник – кметът на Хасково Нели Станева ще трябва да плати 2000 лева глоба, наложена й от КАТ, реши Хасковският административен съд.

По време на предизборната кампания миналата година, когато Станева временно изпълняваше длъжността кмет, от КАТ констатирали незаконно разположени сергии на улица „Ястреб“, които пречели на нормалното движение на автомобилите.

От Пътна полиция издали разпореждане на общината да вземе мерки. Месец по-късно обаче констатирали, че нещо не се е променило и сергиите продължават да са там. Затова наложили глоба на Станева в качеството й на временен кмет.

Тя обжалва пред Районен съд с мотива, че не лично тя, а общината отговаря за реда, а освен това вече не изпълнявала длъжността, тъй като междувременно областният управител Ирена Узунова е назначила Кирил Керанов за временен кмет.

Районните магистрати отмениха глобата, но Административният съд я потвърди преди дни. Решението е окончателно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kele6
kele6
15.11.2012 15:48 15:48

da go na4ukat i na go4eto mangala

Анонимен
Анонимен
15.11.2012 17:40 17:40

Започна се ще ядът хуя общинарите…

Back to top button