Водещи новиниХасково

Търсят трудови посредници, шивачи и стъклари в Хасковска област

41 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят рецепционист в хотел, камериерка, сервитьор, главен готвач, работник в кухня, помощник-готвач, трима трудови медиатори, психолог, мениджър за мотивиране на безработни, трима инкасатори във ВиК, шивач, учител в детска градина, педагогически съветник.

В Димитровград имат нужда от трима шивачи, медицински лаборант на 1 030 лева заплата, огняр, продавач, счетоводител, трудов посредник, управител в търговията на 1 700 лева, двама стъклари на 1 200 лева, помощник-възпитател.

В Свиленград свободните места са за камериерка, двама трудови посредници на 1 300 лева, шивач, продавач на 1 300 лева, петима крупиета, а в Харманли за двама трудови посредници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ехи
Ехи
06.10.2024 12:42 12:42

За мястото в ДГ искат 3 години трудов стаж по специалността. Как ви се струва… Ярък за педагогическият съветник е предварително нагласено… С една дума и двете са нагласени . Но трябва да се обявата, но си имат хора. Това е …

Back to top button