Хасково

Общината дава 20 хил. лв. годишно на пожарната за поддръжка на автомобили

Автомобил ДенисПо 20 000 лева годишно да отпуска община Хасково за обслужване, поддръжка и експлоатация на четири противопожарни автомобила, предлага кметът Георги Иванов.

Докладната ще бъде гласувана на предстоящата сесия на местния парламент в края на месеца. Става въпрос за автомобили, дарени от Лестър на общината след подписване на договор за побратимяване. Колите с марка „Скания“ и „Денис 2“ бяха предоставени за ползване на Областната противопожарна служба.

След изтичане на договора, през юни тази година общинските съветници гласуваха четирите автомобила и два имота – гараж и учебен център да бъдат предоставени отново безвъзмездно за срок от 10 години на пожарната. Тъй като автомобилите не са собственост на пожарната обаче те няма как да ги поддържат. Затова в новото предложение е записано, че община Хасково ще отпуска по 20 000 лева годишно за обслужването на колите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
fireman
fireman
16.11.2012 11:10 11:10

В замяна на това сградата на Пожарната ще стане хотел Ретро 2.Мазния узунджовски циганин пак има скрити замисли.Ей не се наяде боклука долен…

хххх
хххх
16.11.2012 12:58 12:58

Боклук си ти и другите като теб, които не виждат по-далеч от носа си. Малоумник такъв, де*ил смешен, нещастен човечец.

Back to top button