Хасково

Майсторите от Дървото зидат с австрийски тухли

Демонстрацията С керамични блокове на австрийска фирма зидаха днес десетокласници от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“.

„Работим в посока нашите деца да са конкуретноспособни на пазара на труда. Затова си сътрудничим с фирми, които показват на учениците новите материали и технологии“, каза за Haskovo.info помощник – директорът на гимназията Диана Димитрова.

За втори път днес австрийско дружество гостува в училището. „За десетокласниците от специалност „Строителство и архитектура“ визитата премина през теоретична подготовка, а след това децата наблюдаваха и участваха в практическата част“, допълни Димитрова.

Учениците оцениха високото качество на керамичните блокове на австрийската фирма. Неин представител им обясни, че тухлите дават добра изолация, по-малък разход на смета за измазването, много по-лесно се нивелират и в крайна сметка се постига по-качествен зид.

Демонстрацията Демонстрацията

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button