Хасково

Година и 11 месеца за Куция за държане и разпространение на наркотици

Йордан Николов - КуцияЕдна година и 11 месеца при първоначален строг режим ще лежи в затвора Йордан Николов – Куция, определи тричленен състав на Хасковския окръжен съд с председател Красимир Димитров. Днес Куция бе признат за виновен по обвинението за държане и разпространение на наркотици. Хасковлията ще трябва да плати и 2500 лева глоба.

Haskovo.info припомня, че Куция бе задържан на 4 октомври миналата година при полицейска акция. Първоначално на ул. „Дунав“  служителите на реда спрели за проверка Мартин Димитров, който бе свидетел по делото. У него униформените намерили марихуана, купена от Куция.

Веднага след това полицаите тръгват към апартамента на Николов в кв. „Орфей“. Посещението на служителите на реда обаче било предизвестено на Куция от камерата, монтирана на входа на блока.

За да се спаси от задържане той пъхнал всички наркотици в найлонова торба и изпратил сина си, който тогава бил на 11 години, да изхвърли боклука. Полицаите обаче се усъмнили и  задържали малкия.

Последвало претърсване на дома на Йордан Николов, където били намерени наркотици на стойност над 16 000 лева, стана ясно днес в съда.

Решението подлежи на обжалване пред Пловдивския апелативен съд в 15-дневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.01.2013 21:42 21:42

malko mu e tova!!!mnogo pove4e trjabva na tozi maloumen ideot!!!!!

Back to top button