Регион

Откриха градинка с канабис край село Татарево

Четирима мъже са задържани с дрога в Хасковска област

Четирима мъже са задържани в края на седмицата за дрога в Хасковска област, съобщават от полицията.

В Хасково в мъже на 28 и 24 г. са открити 0.20 и 0.66 грама пико.

33-годишен мъж от село Царева поляна с лек автомобил Опел е проверен в село Жълти бряг. В естествена кухина в багажника на колата е намерена 30 грама марихуана.

Шофьорът е отказал тест за дрога, за което му е съставен акт. Последвала е проверка и в дома му в родното му село, където е открита още килограм от същата дрога и 3 конопени растения, за които той признал, че е полагал грижи.

В димитровградския арест с мярка на задържане до 24 часа е бил 22-годишен, в когото са открили 0,37 грама канабис, а в дома му още 0,57 грама от същата дрога.

Хасковски криминалисти са проверели гориста местност в землището на село Татарево в община Минерални бани. Открити са 28 засадени конопени растения с височина до 2,9 метра и 10 кг. зелена листна маса, оставена за изсушаване.

За растенията били полагани грижи и са изкоренени от криминалистите. Издирват се хората, които са полагали грижи за канабиса.

В къщата на 54-годишен мъж в димитровградското село Здравец са открити 600 безакцизни цигари. 30 ментета са намерени в автомобил Форд. Артикулите са собственост на 25-годишен пътник от кърджалийското село Перперек.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button