Спорт

Грациите на Яна Михайлова с успехи преди „Ледена кралица на Аида“

Състезателките на клубовете по художествена гимнастика „Аида“ и „Афродита“ с председател Яна Михайлова спечелиха медали от два турнира в навечерието на първия международен турнир „Ледена кралица на Аида“ в Хасково.

Хасковлийки се представиха успешно на международния турнир „Есен в Сандански“ и столичния МТ „Големият Приз“.

През уикенда в Хасково предстои провеждането на първото издание на международния турнир „Ледена кралица на Аида“. В петък от 18 до 20 часа в спортна зала „Дружба“ ще се проведе мастър клас със „златните момичета“ Магдалина Миневска и Маргарита Василева.

МТ „Есен в Сандански“

В първия ден на турнира участие взеха 11 хасковски гимнастички в индивидуалната надпревара и 14 гимнастички в Естетическата гимнастика.

АидаВъв възраст 2015 г. сребърен медал спечели Калина Вълчева. Бронзов медал за Ирем Адил, бронзов медал за Божидара Русева и бронзов медал за Дарина Чотова.

Във възраст 2014 г. с бронзов медал се окичи Айше Юсеин, 5-то място за Ирен Мехмед в кат. Б лайт и 8-мо място за Туана Камбер в кат „Б“

АидаВъв възраст 2013 г. бронзов медал за Мелин Джамбаз. Във възраст 2016 г. бронзов медал за Дамла Реджеб и бронзов медал за Мерлин Рашид.

Класиране в Естетическата и групова гимнастика гимнастичките ни от СКЕГГ „Афродита“: Златни медали за 1-ви отбор 12 – 14 г. и сребърни медали за 2-ри отбор 12 – 14 г.

АидаДобро начало на гимнастичките и във втория ден от състезанието. При родените 2016 г. сребърен медал за Дефне Реджеб и бронзов медал за Еля Хасан.

Във възраст 2012 г. Кристияна Тодорова стана 4-та на без уред, 5-та в многобоя и 8-ма на топка. Мариана Янкова стана 6-та на без уред.

АидаВ многобоя Стефани Шопова и Марияна Янкова останаха 11-ти в многобоя. Виктория Кьосева е 12-та, Зорница Радева – 13-та, Пресияна Стоянова – 17-та в многобоя. Всички играха в кат. Б

АидаБронзов медал за Деяна Христова в кат. Б лайт. Във възраст 2011 г. златен медал в многобоя, златен медал на без уред и бронзов медал на топка за Александра Димитрова. Бронзов медал на без уред, 5-та в многобоя и 7-ма на топка се класира Хавин Исмашл. 8-ма на без уред и 12-та в многобоя остана Ирем Бекир. 10-та в многобоя остана Даниела Тодорова, 11-та Айлин Муса.

АидаВъв възраст 2012 г. Б лайт Емма Чепинска спечели сребърен медал. Във възраст 2010 г. златен медал на лента, сребърен медал в многобоя, бронзов медал на обръч за Наталия Митева, златен медал за Сесил Юсеин на обръч, бронзов медал за Гергана Русева на обръч.

МТ „Големият Приз“ на КХГ „Левски“

Пет от гимнастичките взеха участие в международния турнир. Във възраст 2010 г. Ивет Иванова се класира 4-та на лента, 5-та в многобоя и 7-ма на обръч в кат. Б.

АидаЯна Александрова остана 6-та на лента, 7-ма в многобоя и 7-ма на обръч в кат. Б.

Златен медал за Деа Воденичарова на обръч и златен медал за Жансет Борисова на лента в кат. Б лайт.

Във възраст 2009 г. Маргарита Иванова остана 6-та на лента, 7-ма в многобоя и 7-ма на обръч.

Аида

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button