Хасково

Светещо небе отново грейва в центъра на Хасково за Коледа

Image Звездното синьо светещо небе и тази година ще украсява централната градска част на Хасково. Монтирането на лампичките, които и тази година ще вдъхват коледно и новогодишно настроение у хасковлии, вече започна. Те се поставят по ул.“Отец Паисий“ и бул. „Раковски“.

Успоредно с това се проверява състоянието на осветителните тела по главните улици в града. Липсата на средства не е позволило на общината да закупи нови елементи към украсата, съобщи пресаташето Бояна Тодорова. Украсата ще радва минувачите до края на януари.

Със светлини и играчки ще бъдат украсени и двете елхи пред сградата на администрацията.
Традионният базар за продажба на коледни подаръци ще бъде открит на 1 декември. За целта ще бъдат поставени 86 маси, като схемите вече са одобрени. Базарът ще работи до 8 януари. Елхи ще се предлагат на 16 места в централната част на града.

 Image  Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button