Водещи новиниРегион

Наложиха 5 000 лв. гаранция на сина на кмета на Минерални бани

Мюмюн Искендер и Байрям Иляз остават под домашен арест

Пловдивският апелативен съд измени мярката за неотклонение на Али Али, син на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер, от „домашен арест“ в „парична гаранция“ в размер на 5 000 лева, съобщиха за Haskovo.info от съда.

Хасковският окръжен съд наложи домашен арест на Али, Искендер и общинския служител Байрям Иляз. От прокуратурата обаче протестираха определението, а адвокатите на тримата го обжалваха с искане за по-лека мярка.

На 10 октомври пловдивските магистрати потвърдиха домашния арест за Искендер и Иляз. Гледането на мярката на Али беше отложено за днес заради заболяване на неговия адвокат. Определението на апелативния съд е окончателно.

Окончателно: Домашен арест за кмета на Минерални бани

Те са обвинени за участие в организирана престъпна група за получаване на евросредства от Държавен фонд „Земеделие“, чрез представяне на неверни сведения. С парите са построени два хотела.

Мюмюн Искендер – под домашен арест: Чист съм пред съвестта си

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.10.2024 13:36 13:36

Пистолета на кметският син е с 1000 хиляда лева по- скъп от гаранцията му.Факт.

Back to top button