Хасково

Младен от Корен обвинен и в убийство по особено мъчителен начин

Image Разпит на нов свидетел и назначена нова съдебно-медицинска експертиза отложи днес делото срещу 31-годишния Младен Младенов. Той е изправен пред 5-членен състав на Хасковския окръжен съд по обвинение в изнасилване и убийство на 78-годишната Милка Стефанова от хасковското село Корен.

Навръх Великден, миналата година, след пиянски запой Младен нахлул в дома на старицата, нанесъл й удари по лицето и я изнасилил. След това отново се присъединил към компанията си, а жената починала. Според обвинението убийството е извършено с особена жестокост. Днес по искане на прокуратурата към обвинението бе допълнено, че то е извършено и по особено мъчителен начин. 

Отново по искане на прокуратурата съдът назначи нова съдебно-медицинска експертиза, която трябва да бъде извършена от съдебния лекар д-р Христо Еленски. Тя трябва да установи от коя част на тялото е открият косъм на жертвата в бельото на подсъдимия. За следващото съдебно заседание като свидетел бе призован началник-група към РПУ-Хасково Вълчо Парасков.  Показанията му трябва да хвърлят яснота около усилията на полицейските служители при  задържането на Младен.

Днес защитниците на подсъдимия Марин Марковски и Георги Зарчев поискаха изменение на мярката му от задържане под стража в по-лека, но искането не бе уважено. Те представиха производствена характеристика на Младен от бившия му работодател и кмета на Корен, която ще бъде взета под внимание при произнасяне на присъдата срещу него.

Процесът срещу Младенов продължава на 25 януари, когато ще бъдат разпитани и вещите лица, които днес не се явиха в залата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button